A kezdet

A kezdet

Minden kezdet új energiát rejt. Mindig sejtet valamit és gyakran képzeljük bele vágyainkat, de soha nem tudjuk azt, hogy pontosan mire számíthatunk.

Elvárásaink torzítják megéléseinket, melynek elengedése segít abban, hogy tisztábban tapasztaljuk a jelenünk történéseit. Ilyenkor kapcsolódásunk nem a vágyunk irányában, hanem az itt és most felé történik, megélve annak minden pillanatát.

Hányszor leltünk társra vagy barátra, érezve azt, hogy mindig mellettünk lesz? A nagy lehetőségekkel való találkozásaink tömkelegét éltük meg. Céljaink, vágyaink elérését sokszor képzeltük el, de a végeredmény megélése mindig más lett.

Minél tisztábban látjuk, hogy mire nincs ráhatásunk, annál tisztábban látjuk azt, amire van. Amit elültetünk – legyen az tett és gondolat-, azt fogjuk aratni. Az elvárásunk kevés, mivel termésünk minősége a gondozásunk – vagyis a működésünk- minőségét tükrözik majd vissza.

Te mit ültetsz nap mint nap?

Most várjuk a tavaszt, ahol sok minden történhet, de a krókusz hagymából csak krókuszvirág tud kikelni.

Ambruzs Szabolcs

KÉPTELENSÉGBŐL A KÉPESSÉG FELÉ címmel,
előadást és közös gyakorlást tartok március 13.-án pénteken, 9-16 óráig a Test – Tudat Központban (Bp. Győri út 1.)Ára: 30.000 Ft
Jelentkezni az ambruzs@testtudatconsulting.hu címen lehet.

A Kezdet – Test Tudat Központ Blog Bejegyzés Ambruzs Attilával