Coaching Lehetőségek

Coaching Lehetőségek

a Test Tudat Központban. Egyéni, Csoportoscoaching valamint tanácsadással igyekszünk segíteni tudati folyamatainkban.

A CONSULTING tevékenység alatt egyéni és csoportos fejlesztő folyamatokkal igyekszünk a tudati folyamataink átlátásában, közelítve a testet öltéséhez. Azt, ahogyan megjelenünk –egyénileg vagy cégesen-, különböző tudati folyamataink eredménye. A múlt történéseihez való viszonyulásunk lenyomata. Ahhoz, hogy ennek árnyékából kilépjünk, a tapasztalataink mélyére kell ásnunk, átlátva annak hatásait. Megélve és megértve azt valódi döntési lehetőségük jelenik meg, ahol kiléphetünk önkorlátozó működésünkből.

Ami igazán érdekes, hogy a tudati folyamataink nem tudatos része az, ami a fejlődésünk kulcsa. Ezek a nem tudható, de tapasztalható állapotok, melyek kimozdíthatnak minket a megszokott működéseink sémájából, lehetőséget adva és új erőforrást teremtve fejlődésünkhöz.

SZEMÉLYES, EGYÉNI COACHING

A személyes coaching alkalmával azok számára igyekszem segítséget nyújtani, akik közelebb szeretnének kerülni önmagukhoz – belső erőforrásaikhoz-, ezáltal támogatva hétköznapi és szakmai kiteljesedésüket. A közvetlen környezetünkben felmerülő problémák –feladatok-, szorosan összefüggésben vannak belső lelki fejlődésünk lehetőségével. A személyes Coaching talán a legalkalmasabb megoldás amennyiben igazán a mélyre szeretnénk ásni. Ehhez új erőforrásokra van szükségünk, melyek valójában bennünk vannak, csak nem férünk hozzájuk.

CSOPORTOS COACHING

A Csoportos Coaching egy olyan együttműködést ösztönző lehetőség, ahol önmagunk tiszta megjelenítésével –erősségünk és hibáink felfedésével- segítjük a közösség hatékonyabb működését. A csoport legnagyobb ereje az, hogy mások vagyunk. Ez legalább annyira ad lehetőséget, mint amennyire nehézséget. Egy nyílt, őszinte, tiszta transzparensű csoport nem csak hiányosságai, hanem lappangó ereje is felszínre kerülhet. Ami leginkább a hiányosságban van elrejtve, ami ha rejtve marad, belülről rombolja a csoport egységét és erejét.

BUSINESS COACHING

Business Coaching, mely a hétköznapjainkban legtöbb időt eltöltött tevékenységünkkel foglalkozik. Hogy miért? Mert mindenki önmaga üzletében, vállalkozásában van. Függetlenül betöltött beosztásától. Alapjaiban mindenhol ugyanúgy működünk, csak másképpen jelenítjük meg. Van, ahol nyíltan és van, ahol bújtatva, de mindig kikandikál a valódi énünk. A cégünk képviseletének minősége szorosan összefügg azzal, hogy Mi miként képviseljük magunkat. Mivel a mi jelenlétünk –energiánk- lesz az iránymutató a közvetlen munkatársak felé.

Coaching Lehetőségek

Egyéni Coaching
személyes coaching
Csoportos Coaching
csoportos coaching
Business Coaching
business coaching