Szabad Küzdelem

Szabad küzdelem oktatás Ambruzs Szabolcs vezetésével Budán a Test Tudat központban. Shaolin Kung Fu és küzdelmi oktatás minden korosztálynak.

A SZABAD KÜZDELM OKTATÁS -on – a harcművészet segítségével- a test oldaláról közelítünk a tudati folyamatainkhoz. A sportban, vagy más aktív mozgásos tevékenységben spontán jöhet létre egy tudatmódosult állapot, melynek tudatosulása eltér annak tapasztalástól. Itt képekben kaphatunk visszajelzést önmagunk tudati működéséről, melyet megjelenítünk a mozgás során. Mindezt hogyan?

SZABAD KÜZDELMI OKTATÁS

Vegyük azt a példát, hogy egy erős, bátor és kitartó embernek tartjuk magunkat. Ezt beszédünk és eredményeink támasztják alá. Edzésen viszont nem tudunk a múltra és a beszédre támaszkodni. Így tisztán mutatkozik meg működésünkből –reakcióinkból-, hogy miként is állunk ezen tulajdonságokkal. Ami felszínre került, azzal dolgunk van, így kulcsfontosságú az, hogy mit kezdünk vele.

SZABAD KÜZDELMI OKTATÁS

Azt, hogy hogyan vagyunk, minden pillanatban megjelenítjük. Az edzések olyan tapasztalási lehetőséget adnak, melyek felfedhetik a magunk által is rejtett gyengéinket. Tesszük ezt fizikálisan csakúgy, mit lelkileg. A megoldás nem cél, hanem mindenki saját lehetősége.

Shaolin Kung Fu Oktatás
shaoling kung fu edzések
Szabad küzdelem oktatás
szabad küzdelem oktatás