Shaolin Kung Fu Oktatás

 

Shaolin Kung Fu Felnőtt Csoport

Jelentkezés és részletek a 06 30 9919 867- es telefonszámon. Várunk a foglalkozásainkon, ha a harcművészet által szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz. Az edzéseken van lehetőségünk megvívni saját belső és külső harcainkat, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy esetleg mással is tiszta, őszinte harcba bocsátkozzunk.

Shaolin Kung Fu Oktatás

Információk:

Helyszín: Test-Tudat Központ, Budapest, XII.ker. Győri út 1.

Tanító: Ambruzs Szabolcs

Időpont:  Hétfőn és csütörtökön 19.30-21.00-ig

Info: +36 30 9919 867, vagy   emailen: ambruzs @ testtudatkoz.hu

Ruházat:  Kényelmes sportöltözék, torna- vagy sportcipő. (az atléta trikó mellőzését kérjük)

Az edzésed első időszakában különböző alapgyakorlatokkal fogsz megismerkedni. Az alapállások mellett, kéz – és lábtechnikákat, valamint ezeket összekötve, formagyakorlatokat fogsz tanulni. Ezek, valamint a nyújtó és erősítő gyakorlatok segítenek majd abban, hogy megtanuld használni a tested. Az erő, egyensúly, mozgáskoordináció, légzés, dinamika, valamint a lelkületed összhangja adja majd meg, a mozdulataid erejét. Itt még csak a saját munkád /küzdelmed/ jelenik meg, a test-test elleni küzdelem direkt gyakorlása ezután következik. Ezek a gyakorlatok önmagukban nem használhatóak küzdelemre, viszont felkészítenek arra, hogy tudd használni a tested.

Szinte párhuzamosan /1-2 hónap után/, elkezdjük a küzdelmi alapozást, valamint az önvédelmi gyakorlatokat is. Itt kicsit hosszabb idő, míg eljutunk majd a küzdelemig. Ha minél hamarabb harcolni szeretnél, és kevesebb rávezetést szeretnél, akkor javaslom a küzdelmi oktatásunkat. Ott ennek megfelelően kezdjük az alapozást testileg és lelkileg is. Shaolin Kung Fu Oktatás

Hozz magaddal valamit!

Ha üres kézzel érkezel, azzal is fogsz távozni. Hozz energiát, kíváncsiságot, útkeresést, figyelmet, fegyelmet, célt, lelkesedést, vagy bármit, ami segítheti utad kibontakozását. Főként a saját energiád, elhatározásod, kitartásod az, ami fejleszteni fog. Shaolin Kung Fu Oktatás

Én csak a 25%-át tudom odaadni a kung-fudnak, így fontos a figyelem és a jelenlét nem csak testben, hanem lélekben is. A másik 25%-ot a társaid fogják adni, ők olyan kérdéseket tesznek fel, ami neked eszedbe sem jutna, segítenek a közös szenvedések vagy sikerek kibontakozásában, megélésében. A harmadik 25% a saját gyakorlásod, tapasztalatod fogja adni- amit semmi és senki sem helyettesíthet. A negyedik 25% akkor jön el, amikor elkezded átadni a tudásodat és a saját belső inspirációid által kezded járni utad.

Itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy mindenkinek kung-fut kell tanítania. Hanem arra, hogy az edzésen megszerzett tapasztalatot ki kell vinni a hétköznapjainkba, és utat kell mutatnunk a saját példánkon keresztül.

Várok mindenkit, aki szeretne közelebb kerülni saját belső harcosához!

Ambruzs Szabolcs

Kung Fu Oktatás Ambruzs Szabolcs
Ambruzs Szabolcs Kung Fu Mester
Kung Fu Oktatás Budán