Kinek ajánlom a személyiségfejlesztést

Kinek?

Kinek Ajánlom a Coachingot

Akik külső vagy belső erőforrást keresnek önmagukban a meglévők transzformálásával, egy teljesebb, kiegyensúlyozottabb létezés reményében, azok számára igyekszünk támogatást nyújtani. Központban az egyén, mivel mindegy, hogy személyes, vagy céges a fejlődési szándékunk, az egyén szintjén hathatunk működésünkre, erőforrást keresve az irányvételünk tartására, fejlesztésére. Kinek Ajánlom a Személyiségfejlesztést

Személyes belső fejlődésünk támogatása: Hogyan vagy önmagaddal? Foglalkozásodhoz való viszonyod: Hogy vagy a cégeddel?

  • A cég –ahol dolgozol – hogy van veled?
  • Céges szervezetfejlesztés

Egyéni coaching, személyes belső fejlődésünk támogatása

– kapcsolódásaink: önmagunkhoz, máshoz

– önértékelés, énképviselet

– hatásuk, ráhatásunk

– álarcaink, díszletünk

– önkép – önvaló kapcsolata (amit gondolunk magunkról – amik valójában vagyunk)

– hol, miben van az erőnk

– honnan, miből töltekezünk

– gyengeségünk az erőnk /mint erőforrás/

Hogy vagy a Cégeddel? (Egyén és a cég)

Mindenki céget vezet, az is, aki alkalmazottként dolgozik. Önmagunk, otthonunk, párkapcsolatunk és közvetlen környezetünk kapcsolatát működtetőt „céget” irányítunk, ahol képviseljük magunkat, tervezünk, döntéseket hozunk, konfrontálunk, és vívjuk harcainkat, ha akarjuk ezt, ha nem. Ahhoz, hogy megfelelő energiát tudjuk mozgósítani a munkafolyamatainkba, érdemes megvizsgálnunk „saját cégünk” vagyis önmagunkhoz való viszonyunkat. Ne gondoljuk, hogy bárki is ki tud lépni saját entrópiájából. Alapjaiban mindenhol ugyan úgy működünk, csak másképpen jelenítjük meg. Van, ahol nyíltan és van, ahol bújtatva, de mindig kikandikál a valódi énünk. Kinek Ajánlom a Személyiségfejlesztést

A cégünk képviseletének minősége szorosan összefügg azzal, hogy Mi miként képviseljük magunkat. Ha a munkánk során is vezető pozíciót töltünk be, főként nagy szerepe van annak, hogy miként állunk bele a saját életünkbe. Mivel a mi jelenlétünk –energiánk- lesz az iránymutató a közvetlen munkatársak felé.

Ahhoz, hogy transzparens teret tudjunk létrehozni magunk körül, elengedhetetlen hogy reflektívek tudjunk lenni önmagunkra. Ez a tisztánlátásunk alapja. Ami bennünk létrejön, azt tudjuk létrehozni magunk körül is.

Tudunk nyugalmat árasztani, ha feszültek vagyunk? Erőt sugározni, ha gyengének érezzük magunkat?

A Cég hogy van Veled? (Cég és az egyén)

A sablonok és kidolgozott stratégiák gyakran segíthetik a cég fejlődését, de úgy gondolom, hogy a előre gyártott klisék, nem mindig állják ki a jelenünk próbáját. Bár egyre nagyobb a nyomás /robotika, automatizált rendszerek/, még nem távolodhatunk el az egyéni ráhatás jelentőségétől. Mára egyre nagyobb hangsúlyt kellene fektetnünk a fenntarthatóságra, így arra is, hogy a szervezet és az egyén egymás számára ne terhet jelentő kapaszkodó, hanem lehetőségként megjelenő erőforrás legyen. Így közösen beteljesítve egyéni törekvéseinket. A hullámzás megengedett, sőt szükségszerű. Az együttműködés bármely irányba történő egyoldalú terhet ró a másikra, sérül a fejlődés hatékonysága, később az együttműködés fenntarthatósága. Fejlődni csak közösen tudunk!

Szervezetfejlesztés

– egyéni és csoportos foglalkozások

– munkahelyi, szakmai kompetenciák erősítése

– munkahelyi harcművészet, – avagy a harcaink művészete,

– belső erő coaching – honnan merítünk erőt?

– vezetői kompetenciafejlesztés

– test-tudat fejlesztés, hatás-kölcsönhatás

– egyéni és kiscsoportos fejlesztések

– előadások

Chi Kung Miért Test-Tudat?
miért?
hogyan dolgozik a coach
hogyan?
EGYÉNI ÖNFEJLESZTÉS
EGYÉNI ÖNFEJLESZTÉS
Business Coaching
VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS
Csoportos Önfejlesztés
CSOPORTOS ÖNFEJLESZTÉS