Test-Tudat Consulting Bemutatkozik

köszöntelek

KÖSZÖNTELEK A TEST TUDAT CONSULTING WEBOLDALON

A tevékenységünk célja, hogy a kibontakozó utunk során támogassuk azokat, akik tudnak vagy szeretnének kapcsolódni az általunk képviselt szemlélethez, és – hasonlóan hozzánk-, úgy gondolják, hogy képességeink fejlesztése folyamatos munkát igényel tőlünk. Tesszük mindezt azért, hogy fejlődésünkkel ne csak a magunk nehézségeivel birkózzunk meg, hanem környezetünkhöz való odafordulással támogassunk másokat is. Nem gondolom, hogy mindenkinek jó ez az irány, mint ahogyan azt sem, hogy az oldal teljes képet tud adni tevékenységünkről. Test Tudat Consulting

EGYÉNI ÖNFEJLESZTÉS
EGYÉNI ÖNFEJLESZTÉS

A személyes coaching alkalmával azok számára igyekszem segítséget nyújtani, akik közelebb szeretnének kerülni önmagukhoz – belső erőforrásaikhoz-, ezáltal támogatva hétköznapi és szakmai kiteljesedésüket. A közvetlen környezetünkben felmerülő problémák –feladatok-, szorosan összefüggésben vannak belső lelki fejlődésünk lehetőségével. A személyes Coaching talál a legalkalmasabb megoldás amennyiben igazán a mélyre szeretnénk ásni. Ehhez új erőforrásokra van szükségünk, melyek valójában bennünk vannak, csak nem férünk hozzájuk.

további információk a személyes önfejlesztés-ről
Csoportos Önfejlesztés
CSOPORTOS ÖNFEJLESZTÉS

A csoportos önfejlesztés egy olyan együttműködést ösztönző lehetőség, ahol önmagunk tiszta megjelenítésével –erősségünk és hibáink felfedésével- segítjük a közösség hatékonyabb működését. A csoport legnagyobb ereje az, hogy mások vagyunk. Ez legalább annyira ad lehetőséget, mint amennyire nehézséget. Egy nyílt, őszinte, tiszta transzparensű csoport nem csak hiányosságai, hanem lappangó ereje is felszínre kerülhet. Ami leginkább a hiányosságban van elrejtve, ami ha rejtve marad, belülről rombolja a csoport egységét és erejét.

Több információ a csoportos önfejlesztés-ről
Business Coaching
VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS

Business Coaching, mely a hétköznapjainkban legtöbb időt eltöltött tevékenységünkkel foglalkozik. Hogy miért? Mert mindenki önmaga üzletében, vállalkozásában van. Függetlenül betöltött beosztásától. Alapjaiban mindenhol ugyanúgy működünk, csak másképpen jelenítjük meg. Van, ahol nyíltan és van, ahol bújtatva, de mindig kikandikál a valódi énünk. A cégünk képviseletének minősége szorosan összefügg azzal, hogy Mi miként képviseljük magunkat. Mivel a mi jelenlétünk –energiánk- lesz az iránymutató a közvetlen munkatársak felé.

tovább a VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS-hez