Shaolin Kung Fu Edzések

SHAOLIN KUNG FU EDZÉSEK

Shaolin Kung Fu Edzések

Shaolin Kung Fu Edzések keretében számtalan dolgot tanulhatsz, melyek elkísérnek életed során akkor is ha az aktív edzések már nem részei az életednek. Segítünk kideríteni számodra is, hogy nálunk tudod-e megtapasztalni, azt az érzést: „Jó, hogy jöttem!” Nem gondoljuk, hogy az általunk képviselt irány mindenkinek megfelelő, de mindenkinek igyekszünk segíteni. Nálunk külön találsz kung-fu és küzdelmi oktatást, ami azoknak lehet fontos, akik a forma gyakorlatokat mellőznék, de a küzdelemmel -saját küzdelmeivel- és a szellem művelésével szívesen foglalkoznának. Hogy támogassuk az irányválasztásod, összeszedtük pár fontos szempontot.

Azonban nem csupán Shaolin Kung Fu Edzések melyeket a Test Tudat Központban találsz. Részt vehetsz kifejezetten küzdelmi edzéseken, valamint meditációs gyakorlatokon is.

Az biztos, hogy nem minket keresel, ha

– nem akarsz szembenézni félelmeiddel, gyengeségeiddel, csak az erősségeidet szeretnéd fejleszteni

– nem szereted a metsző őszinteséget, mert az gondolod, hogy az agresszivitás

– nem vagy nyitott a meditációra és semmilyen lelki gyakorlatra

– csak egy erős útmutatásra van szükséged, de te nem szeretnéd megmutatni magad

– csak megvédeni szeretnéd magad és csak a küzdelem érdekel

– olyan rendszert keresel, ahol csak az „igen mester” a jó válasz

– nem a rendszerünk egészét szeretnéd megismerni, csak amit úgy vélsz, hogy jelenleg hasznos számodra

Hogy mi a „rendszerünk egésze”? Na, ez az, amit mi is folyamatosan keresünk…

„Ne a szót keresed, mely mindent elmond. Ne a tudást, mely mindent tudó. Keresd a napot, mely mindent bevilágít!”

Mit Tanulhatsz?

Mit tanulhatsz?

Az edzésed első időszakában különböző alapgyakorlatokkal fogsz megismerkedni. Az alapállások mellett, kéz és lábtechnikákat, valamint ezeket összekötve, formagyakorlatokat fogsz tanulni. Ezek, valamint a nyújtó és erősítő gyakorlatok segítenek majd abban, hogy megtanuld használni a tested. Az erő, egyensúly, mozgáskoordináció, légzés, dinamika, valamit a lelkületed összhangja adja majd meg, a mozdulataid erejét. Itt még csak a saját munkád /küzdelmed/ jelenik meg, a test-test elleni küzdelem direkt gyakorlása ez után következik. Ezek a gyakorlatok önmagukban nem használhatóak küzdelemre, viszont felkészítenek arra, hogy tudd használni a tested.

Szinte párhuzamosan /1-2 hónap után/, elkezdjük a küzdelmi alapozást, valamint az önvédelmi gyakorlatokat is. Itt kicsit hosszabb idő, míg eljutunk majd a küzdelemig. Ha minél hamarabb harcolni szeretnél, és kevesebb rávezetést szeretnél, akkor javaslom a küzdelmi oktatásunkat. Ott ennek megfelelően kezdjük az alapozást testileg és lelkileg is.