Business Coaching

vállalkozásfejlesztés

A vállalkozásfejlesztés, mely a hétköznapjainkban legtöbb időt eltöltött tevékenységünkkel foglalkozik. Hogy miért? Mert mindenki önmaga üzletében, vállalkozásában van. Függetlenül betöltött beosztásától. Business Coaching

Hogy vagy a cégeddel?

Mindenki céget vezet, az is, aki alkalmazottként dolgozik. Önmagunk, otthonunk, párkapcsolatunk és közvetlen környezetünk kapcsolatát működtetőt „céget” irányítunk, ahol képviseljük magunkat, tervezünk, döntéseket hozunk, konfrontálunk, és vívjuk harcainkat, ha akarjuk ezt, ha nem. A megélhetésünket biztosítanunk kell. Ahhoz, hogy megfelelő energiát tudjuk mozgósítani a munkafolyamatainkba, érdemes megvizsgálnunk „saját cégünk” vagyis önmagunkhoz való viszonyunkat. Ne gondoljuk, hogy bárki is ki tud lépni saját entrópiájából. Alapjaiban mindenhol ugyanúgy működünk, csak másképpen jelenítjük meg. Van, ahol nyíltan és van, ahol bújtatva, de mindig kikandikál a valódi énünk. Business Coaching

A cégünk képviseletének minősége szorosan összefügg azzal, hogy Mi miként képviseljük magunkat. Ha a munkánk során is vezető pozíciót töltünk be, főként nagy szerepe van annak, hogy miként állunk bele a saját életünkbe. Mivel a mi jelenlétünk –energiánk- lesz az iránymutató a közvetlen munkatársak felé.

Ahhoz, hogy transzparens teret tudjunk létrehozni magunk körül, elengedhetetlen hogy reflektívek tudjunk lenni önmagunkra. Ez a tisztánlátásunk alapja. Ami bennünk létrejön, azt tudjuk létrehozni magunk körül is.

Tudunk nyugalmat árasztani, ha feszültek vagyunk? Erőt sugározni, ha gyengének érezzük magunkat?

A cég hogy van veled?

A sablonok és kidolgozott stratégiák gyakran segíthetik a cég fejlődését, de úgy gondolom, hogy az előre gyártott klisék, nem mindig állják ki a jelenünk próbáját. Bár egyre nagyobb a nyomás a robotika és az automatizált rendszerek irányában, mégsem távolodhatunk el az egyéni ráhatás jelentőségétől. Mára egyre nagyobb hangsúlyt kellene fektetnünk a fenntarthatóságra, így arra is, hogy a szervezet és az egyén egymás számára ne terhet jelentő kapaszkodó, hanem lehetőségként megjelenő erőforrás legyen. Így közösen beteljesítve egyéni törekvéseinket. A hullámzás megengedett, sőt szükségszerű. Az együttműködés bármely irányba történő egyoldalú terhet ró a másikra, sérül a fejlődés hatékonysága, később az együttműködés fenntarthatósága. Fejlődni csak közösen tudunk!

Szervezetfejlesztés

– egyéni és csoportos foglalkozások

– munkahelyi, szakmai kompetenciák erősítése

– munkahelyi harcművészet, – avagy a harcaink művészete,

– belső erő coaching – honnan merítünk erőt?

– vezetői kompetenciafejlesztés

– Test-Tudat fejlesztés, hatás-kölcsönhatás

– Tematikus előadások

EGYÉNI ÖNFEJLESZTÉS
személyes önfejlesztés
Csoportos Önfejlesztés
csoportos önfejlesztés
Test-Tudat Központ Események
Test tudat központ eseménynaptár